PROPERES ACTIVITATS

dimarts, 18 de març del 2014

MARXA DELS CASTELLS 2014

Bé, últimament portem una mica de retard amb les cròniques de les nostres activitats, però tranquils, que tot arriba.
Aquesta vegada us explicarem com va anar la Marxa dels Castells de la Segarra 2014, una caminada de 54 quilòmetres i poc més de 1500 metres de desnivell que sempre ens serveix per posar a prova les nostres sensacions (que pofesioná que sona, ehhhh), de cara a la Trailwalker 2014 i sobretot pels components nous de l'equip veure com els hi va aixó de passar-se moltes hores caminant. Aquesta vegada també acompanyats pel Nino i el Jesús.
D'entrada la cosa no va començar bé. Vam sortir aviat, les 5 del matí val la pena arribar amb temps. Tots amb la "Lucita", el cotxe del Jorge que a Montblanc va dir que no tenia ganes d'anar més lluny. Així doncs, va tocar tot el procediment de rigor, taxi per anar a Reus a buscar cotxes, grua per retirar de la carretera a Lucita, i fred, molt fred, -1,5º a Montblanc.
Tornavem a començar el viatge amb la idea clara que arribariem tard a la sortida. Però cap problema, amb 2500 participants encara trobariem algú per Guissona. I efectivament, per allà estaven encara caminant quan vàrem arribar.
Recollir dorsals, preparar motxiles i carretera i manta. Matí fresquet, però amb un sol espatarrant. Poquet a poquet els quilòmetres anaven caient. Abans de l'esmorzar, uns quilòmetres corrent per escalfar les cames. Control 1 i esmorzar. Al control 1 vam trobar els companys de Trailwalker de Tivenys, també probant-se per Girona.
Més i més quilòmetres, control 2, xuxes i ja començava a demanar el cos alguna cosa més sòlida. Abans de l'arribada a Cervera on ens esperava els fantàstic dinar de cada any, alguns de nosaltres vam tenir les "pàjares" habituals de la falta de reserves.
Arribada a Cervera, dinar, un espectacular entrepà amb llonganissa, beicon, ceba, alguns formatge i allioli, buuuuuffffff, un gotet de vi i el carajillet, i escolta, com a nous. Poquet a poquet ens anàvem menjant els quilòmetres, ja es divisava Guissona.

Arribada al pavelló, moltes emocions i alguna llagrimeta pels companys que ho feien la primera vegada, fotos de record i cap el cotxe. Tocava retornar a casa i descansar d'una dia amb molta aventura i satisfacció.
... I al final toca això !!!!!!

REUS TRAIL SOLIDARI


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada