PROPERES ACTIVITATS

dijous, 13 de març del 2014

GRAN DIA DE CALÇOTADA

Abans de començar aquest post volem fer un agraïment a tota la gent que va col·laborar i participar amb el nostre equip en la Calçotada Solidària, doncs sense ells no hagués estat possible fer-la!

I ara sí, encetem la crònica!

Reus Trail Solidari va oferir el passat diumenge carnavalesc, dia 2 de març, una calçotada solidària, i malgrat els dubtes de si fer-la o no per la seva coincidència amb la festa esmentada, la decisió pressa va ser molt encertada.


Els petits valents.


 A primera hora del matí, és a dir sobre les 9h, alguns dels membres de l’equip (Miquel, Sonia i Jordi) i  alguns valents  més, van realitzar una petita excursió de  Reus a Maspujols passant pel terme de  Riudoms, allà van fer una paradeta per agafar forces i continuar cap a Maspujols on  finalitzava.
La calçotada es feia a Maspujols, així que vora les 12h. es va preparar el foc per obtenir les millors brases i fer la carn que acompanyaria el plat estrella, els calçots.
Sr. Àngel, fogoner oficial.
Aquestos van ser portats pel nostre company Jorge que van arribar puntuals, ben cuits i acabats de fer, obra de Calçotcuit, ara només feia falta mirar ben amunt i obrir molt la boca i cap endins!!
Els comensals també varem poder degustar llonganissa, cansalada, botifarra negra, xoricets, sardinetes, patates, pa de pagès torradet, i com no! la salsa romesco, que cal dir teníem la millor, feta per la Natàlia que de tan bona quasi que va fer curt.




No faltava res, de postres una macedònia de fruites que va acabar convertint-se en una sofisticada brotxeta idea dels més petits i que va posar un toc de color a taula.


Pastetes ..........

... i més pastetes.
Cafès i raig de petaqueta pels qui la portaven, pastetes, música i...............ball!!! La música no podia faltar tenint entre nosaltres a l’Edu, el presentador, animador i ballarí de l’equip.





Certament, tot plegat junt amb la predisposició i col·laboració de tothom ens va permetre gaudir d’una excel·lent jornada així com d’un gran èxit de recaptació.

Perquè tota pedra fa paret! moltes gràcies de nou.

Equip Reus Trail Solidari

Redacció

Susana De Haro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada