PROPERES ACTIVITATS

dimarts, 25 de febrer del 2014

CRÒNICA DEL TAPEO SOLIDARI MARINER


 Mariner? Sí, sí! comencem.....

El passat dissabte 22 de febrer l’imparable Reus Trail Solidari, va realitzar el que ja s’ha convertit en una cita clàssica al calendari d’activitats, un “tapeo” solidari, aquesta vegada mariner i ara sabreu el perquè d’aquest mot. Plats d’arròs negre, fideuà, marineres, pinxos de pebrots de piquillo farcits de bacallà, calamars a la romana, escalivada amb anxoves i alguna coseta més amb ingredients vinguts de mar endins que a preu d’1€ i 1.50€ els especials, es van oferir a tots els que es van acostar a la Cerveseria La Lira de Reus, pintxos, com no! acompanyats d’una cerveseta també a 1€.

La cita gastronòmica va començar a quarts de 12h. del matí amb la preparació i disposició dels plats a la barra i l’arribada dels primers comensals disposats a gaudir-ne, i va finalitzar a les 15h.

Es van servir vora 200 pinxos i s’ha recaptat 220€ que ja posen al nostre equip molt a prop d’aconseguir els 1500 € necessaris per poder participar a la Trailwalker.

Volem recordar que a banda dels desafiament esportiu, el més important és el desafiament solidari, per aquest motiu agraïm a la Cerveseria La Lira (que ja és gairebé la Seu oficial de l’equip) gràcies Àngel i Lourdes pel vostre suport! i a tots aquells familiars, amics, coneguts i solidaris que  van col·laborar una vegada més amb nosaltres.


Per cert sabeu que amb 120€ una família camperola de Perú pot construir un dipòsit d’aigua per regar els seus cultius i millorar la seva producció?


Us animem a estar a l’aguait al nostre bloc i a participar i col·laborar en les properes iniciatives que presentem.


Equip Reus Trail Solidari
Redactat: Susana









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada