PROPERES ACTIVITATS

dimecres, 19 de febrer del 2014

CRÒNICA GALA BENÈFICA A SANTA LLÚCIA

Una vegada més, la crida a la solidaritat va fer efecte, el passat dissabte 15 de febrer, 190 persones (aforament complert) es van asseure a la Sala d’actes de Santa Llúcia de Reus, per una bona causa, la lluita per la pobresa.

Música, ball, màgia i humor es van unir en la Gala benèfica La màgia de la dansa a favor d’ Intermon Oxfam Trailwalker, que es va poder realitzar gràcies a la participació de l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis Fraga, i el mag Ramon Castells.


La Gala va començar a les 19:00h. molt puntual, amb un presentador d’excepció i ens referim al nostre company d’equip i organitzador de la mateixa, l’Eduard Parra Marathonmagic, es van succeir actuacions del mag Ramon Castells amb les actuacions de Flamenc, Dansa contemporània, Hip-hop, Claqué, etc. aquestes són algunes de les especialitats amb les que ens van delectar els alumnes d’Artis Fraga.

Tanmateix, es va realitzar la presentació del nostre equip  Reus Trail Solidari, així com donar a conèixer el desafiament Trailwalker en el que participem.


L’objectiu que perseguíem era sense cap dubte una tarda de diversió, participació i sentiment solidari, que creiem varem aconseguir i que ha quedat palès amb la recaptació de 360,00 € obtinguda.


Per finalitzar aquest post, volem agrair novament a totes les persones que ens van ajudar, tècnics de so i fotografia, als participants: alumnes, professors i directius de l’Escola Artis Fraga, a en Ramon Castells que amb el seu tarannà ens va treure més d’una rialla, i com no al públic assistent, doncs sense ells no haguéssim aconseguit l’èxit d’aquesta Gala i la motivació per continuar preparant altres esdeveniments.



Equip Reus Trail Solidari 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada