PROPERES ACTIVITATS

dimecres, 23 d’abril del 2014

NOMÉS QUEDEN TRES DIES !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja arriba el dia G, de Girona. Només falten 3 dies per culminar la primera de les aventures que ens hem propossat per aquest any. Han passat molts dies des de l'última publicació i moltes coses.
Vam sortejar l'allotjament per dos dies a Cal Martí de Farena, durant el darrer tapeo d'aquesta primera etapa, i el guanyador va ser el Xavier Osorio. Que ho disfruteu molt.
Vam fer un sopar per celebrar la culminació d'aquesta primera etapa trailwalkera. 

Ara ja estem tots amb els nervis a flor de pell, o com diria el Johan, "Gallina de Piel". Ahir ja vam planificar el viatge, tots preparats, material, llista de compres, "resucitadors meravellosos", i com no, el pernil.

No volem marxar a Girona sense tornar a agraïr a tots els que han estat al nostre costat en aquesta primera etapa del 2014, als amics Angel i Lourdes de La Lira, als amics de Cal Martí de Farena, als artistes que van voler participar a la nostra gala solidària, Escola de Dança Artis Fraga i al mag Ramon Castells i al nostre company d'equip Eduard Marathonmàgic per organitzar i dirigir la gala, a Lizarran que també va col.laborar en un dels nostres tapeos, cerveses Rosita que ens va donar la possibilitat de tastar les seves cerveses artesanes,  a una persona que treballa des de la foscor, el Xemon, que setmana a setmana va fent  la quiniela solidària, també als membres de l'equip per volcar-se tots aquests mesos en aquest projecte, a familiars, amics, coneguts i gent de pas que d'una u altra forma han participat en els nostres actes.

Quan tornem us explicarem com ens ha anat i ja començarem a preparar noves activitats de cara a la segona etapa, Madrid.

Fins aviat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada