PROPERES ACTIVITATS

dilluns, 2 de desembre del 2013

TORNEM A L'ACTIVITAT DES DEL BLOG

Ja feia molts dies que no teniem moviment al nostre blog, però això s'ha acabat.
Des d'aquí us volem informar de totes les novetats, activitats, etc, que organitzarem per la campanya 2014 de la Trailwalker Intermon Oxfam.
Per començar, farem un petit resum de com estan les coses. Aquest any ens em propossat participar a les dues edicions de la Trailwalker, Girona i Madrid. Si ja sembla complicat recaptar 1500€ tal i com estan les coses, aquest any ens hem embarcat en recollir 3000€, si si, TRES MIL, i això com a mínim, per què esperem recollir més.
Al nostre blog, podreu veure la llista dels valents que ens ho hem propossat. Tots amb moltes ganes i il.lusió (que diria el President Mas). Amb gent repetidora i moltes cares noves que aporten molta empenta a aquesta aventura. També a nivell personal els hi vull agraïr.

Anem per feina, de moment portem un tapeo força exitòs, com sempre gràcies als amics de Cervesseria La Lira, que com cada any possen el seu local a la nostra dispossició, gràcies Àngel i Lourdes.
I ara anem pel que tenim en marxa, faig una mica de resum:
- Dia 14-12 - Tapeo-Recollida de joguines pels nens més necessitats, d'aquesta manera volem col.laborar amb entitats de la nostra ciutat. Col.laborarà Lizarran Reus
- Posem en marxa el sorteig de un cap de setmana d'allotjament rural a Farena, gentilessa dels amics de Cal Martí de Farena. També els volem agraïr que tornin a col.laborar amb nosaltres.
- Tenim en marxa la "Quiniela Solidària". Inscripcions tancades.
I altres cosetes que posarem en marxa a partir del 2014. 
Però també us podem dir que tenim loteria de nadal dels companys de l'equip de Los Idhunitas, i també convidar-vos aquest diumenge 8 al vermut que organitzen al Centre Extremeny de Reus.

Bé, de moment ja n'hi ha prou, fins aviat i gràcies a tots per fer-nos costat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada