PROPERES ACTIVITATS

dilluns, 5 de novembre del 2012

EN MARXA, JA !!!!!!!!!!!!

Ep companys, estem a novembre i comença a ser hora de posar les coses al seu lloc. Primerament, necessito saber qui es vol implicar aquest any en la Trailwalker 2013, no només caminant o d'assistència sinó pencant per recaptar "quartus" que és l'important, per això us demano a qui vulgui participar, em faci arribar les dades que sota us indico al mail de reustrail@gmail.com.

Després, busqueu un dia per quedar i planificar les activitats d'aquest any. No cal dir que estem a sobre del desembre i això ja sabeu que vol dir, que si no ho fem ja!, ens quedem sense loteria de Nadal aquest any.
També hem de pensar com organitzar el tema de “tapeos”, algún sopar amb actuació que tinc parlat amb els companys de Els Idhunitas, concretament dos sopars, un d’humor i l’altre musical.
No cal dir que aquest any tenim llista d’espera per entrar a l’equip i no m’agradaria fer un equip al més pur estil “Operación Triunfo”, bé seria més aviat “Operación Trailwalker”.

Per posar-vos les dents llargues, us deixo el vídeo promocional del 2013 i una foto que segur que us obre les ganes de participar.

DADES NECESSÀRIES: Nom complet, adreça, Dni, Tfo., correu electrònic, i com no 50€, per començar.

Apa, fins aviat ..... quedem així !!!!!!!!!

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada