PROPERES ACTIVITATS

dilluns, 16 de gener del 2012

EXIT AL PRIMER ENTRENAMENT

Només es pot qualificar d'èxit el primer entrenament. Una participació d'amics que ni nosaltres esperavem, un dia espectacular i un esmorzar sense comentaris.
Sortiem a les 8 del matí del Picarany en direcció a les antenes de la Mussara. En total 13 persones, entre ells companys de l'equip dels Idhunites, el Jose Ignacio i l'Oscar, que van venir a entrenar amb nosaltres, anavem decidits a passar un matí d'esport, natura i com no, a gaudir d'un bon esmorzar, ja que és el premi que ens espera a dalt.
Amb menys o més esforç, tothom vam anar arribant a dalt, fins i tot unes companyes que era la primera vegada que es posaven "en estos fregaos". Des de dalt, unes vistes impressionants, que podríen haver sigut millors sense la mica de boira que hi teniem al davant.
Esmorzar, bons entrepans, vi i les ajornades 12 campanades del dia 31. A l'esmorzar se'ns va afegir la Mònica, assistència d'un equip del Reus Trail i el Martí, EL MEU FILLOL. Recollida i retorn cap els cotxes sense més complicacions. Foto final en la que faltaven el Xemon i Natàlia, que ja havien hagut de marxar.
Aquí teniu el link de les fotos fetes durant el matí.
Vinga salut i fins la propera.

PD: Els amics dels Idhunitas tenen unes pulseres molt guapes de la Trailwalker, per si no trobeu la forma de col.laborar amb Intermon, ho podeu fer comprant una pulsera per 2,5€.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada